Tips: Missa inte Agila Sverige 2008!

Det var ett tag sedan jag skrev något. Anledningen är, som vanligt, för många järn i elden. Ett av dessa järn vill jag gärna tipsa om, nämligen Agile Swedens första konferens: Agila Sverige 2008.

Vi som står bakom konferensen har försökt skapa Sveriges första agila konferens, dvs en konferens som satsar helhjärtat på utbyte av information och erfarenheter, inte monolog från scenen. Pragmatisk – inte flashig, innehållsrik – inte ytlig. Vi har satsat helt på blixttal (“lightning talks”) på förmiddagarna och öppna forum (“open space technology”) på eftermiddagarna. Med upp till 90 talare ska vi försöka skapa en samhörighetskänsla mellan oss som bryr sig om hur vi utövar vår profession.

Priset är imponerande lågt: 500 kr före 1 maj, därefter 1000 kr, tack vare våra fina sponsorer. Det ska väl inte din chef kunna baxna över? Konceptet provades för första gången i Norge i höstas med stor framgång som följd och vi hoppas kunna upprepa den framgången. Välkommen till Ingenjörshuset i Stockholm den 2-3 juni!

Fotnot: Vi är tacksamma för all reklam, sprid gärna ordet till ditt kontaktnät.